Olen viettänyt 6 viikkoa kuuliaisesti pelkästään itseni kanssa lähikontaktissa. Tietenkin olen ollut netin välityksellä yhteydessä rakkaisiini ja useisiin muihinkin ihmisiin. Aika on muodostunut ennalta arvaamattomaksi mahdollisuudeksi. Olen nimittäin käytännössä saanut testata itseeni samoja tunteenhallintatyökaluja joita olen toisille oivalluttanut jo 17 vuoden ajan. Omasta mielestäni pääni on pysynyt näin toimiessani kasassa.

Kun eteen tulee haasteellisia tunteita, yleensä silloin voi löytyä tilanteesta myös se toinen puoli. Yllätyksekseni minulla käynnistyi oma luovuuden ja innostumisen tunnetila, siinämäärin, että päivät ovat tuntuneet aivan liian lyhyiltä. Aamun jälkeen jo melko pian on tullut ilta. Samoin maanantain valjettua pian onkin ollut jo lauantai. Kuinka tässä niin on voinut käydä.

Silloin, kun saan tehdä jotakin itselleni oikein mieluista, aika tuntuu menettävän merkityksensä. Tämä mieluisa tekeminen on ollut täysin uuden nettikurssin suunnittelua. Työnimenä kurssille on Viisaat Tunteet. Slogan kuuluu; Löydä järjen ja tunteen tasapaino. Kurssi koostuu ainakin kahdesta modulista ja on tarkoitettu yli 16 vuotiaille , jotka ovat kypsyneet ottamaan vastuun kokonaan itse omista tunteista ja käyttäytymisestä.

Koska elämme elämämme tunteiden läpi, ajattelen aiheen kiinnostavan meistä useimpia. Lisäksi nettikurssilla opiskellaan vuorovaikutustaitoja. Me jokainen olemme vuorovaikutuksessa vähintään itsemme kanssa ja käymme sisäistä keskustelua päivin ja toisinaan myös öin.

Myöhemmin voi tulla myös alakouluikäisille suunnattu nettikurssi samasta aihepiirissä. Olen työssäni kohdannut paljon myös alakouluikäisiä lapsia. Siitä lisää myöhemmin.

Vielä en tarkalleen tiedä, milloin Viisaat Tunteet-nettikurssi on ostettavissa, mutta kiinalaisen horoskooppitulkinnan mukaan paljastui, että olen valonnopeudella etenevä tulisielu. Kyllä tuo kurssi valmistuu ennenpitkää.