Leena Ahonen

 

Olen Leena Ahonen, Balancerin perustaja, viiden hurmaavan jo aikuisen lapseni äiti sekä tällä hetkellä 11 kullanmurun elämää ihmettelevä mummi.

Vuodesta 2003 lähtien olen työskennellyt NLP-työkaluja käyttäen (=Neuro Linqvistic Programing) . Ne toimivat hyvin erilaisia vuorovaikutustilanteita ja tunnekokemuksia käsiteltäessä. Olen tehnyt yksilövalmennuksia, työnohjauksia sekä pitänyt koulutuksia ja kursseja. Työssäni olen kohdannut ainakin pari tuhatta asiakasta näiden vuosien aikana.

Luonnollisesti olen testannut työkaluja ensin itseeni. Tänään voin sanoa, että olen kulkenut niiden avulla ikäänkuin läpi harmaan kiven omissa tunne- ja kokemusmaailmoissani. Olen oppinut paljon ajatuksista, ajattelun ajattelusta sekä siitä, kuinka tunteita ja käyttäytymistä edeltää aina jonkinlainen ajatus. Hyväksi koetuilla työkaluilla ajattelun muuttaminen voi siis helposti ja vaivattomasti vaikuttaa tunnetiloihin sekä jopa käyttäytymiseen pysyvällä tavalla. Olen tänään kypsempi, kuin vuosikymmeniä sitten, vastaanottamaan arkipäivän haasteita ja iloja sekä oivalluttamaan toisiakin siinä. Haluan laittaa hyvän kiertämään. Se on voimakkain tietoinen motiivi, jonka tunnen itsessäni tänään. Tavoitteeni on myös oivalluttaa Sinua sinun omasta ainutkertaisesta erityisyydestäsi. Tämän ajan poikkeuksellinen laatu edellyttää meiltä jokaiselta jotakin hyvää yhteiseen käyttöön. Yhdessä pääsemme eteenpäin.

En väitä, että tapani ajatella on ainoa oikea totuus tässä ihmeellisessä ja nopeasti muuttuvassa maailmassa. Mehän koemme jokainen maailmankin suvereenisti omalla tavallamme. Tämä tapa ajatella on kuitenkin lähellä sydäntäni ja koska olen kokemastani erittäin kiitollinen, haluan Sinulle siitä kertoa. Kokemukseni on myös, että haasteiden kääntäminen voimavaroiksi on tehnyt elämästäni mielenkiintoisen matkan, jossa maisemien vaihtuminen on muuttunut jatkuvaksi ihailuni kohteeksi.

Lukijana Sinä voit täysin itse päättää siitä, mitä itse ajattelet tarjoilemistani ”ajattelun eväistä”. Ihmetellään yhdessä! Ole hyvä.